...een druk, maar zeer geslaagd weekend

11 oktober 2021

Wanneer ik op maandagochtend onder het genot van enkele koppen koffie het weekend evalueer besef ik dat het een druk maar zeer geslaagd "Back2basic" weekend is geweest.

Vrijdagmiddag

Op vrijdagmiddag start het weekend rond 15:00 uur met de training van zo'n 40+ kinderen (6 groepen) van de International school. Dit aantal blijft maar groeien. Komende periode zullen we bekendmaken dat we de trainingen zullen gaan uitbreiden. (later meer .....)

Aansluitend start de Elite groep 2011-2012 om 16:00 uur , gevolgd door de Elite groep 2010-2009. Beide onder leiding van Patrick Roos. Tijdens de training van de 2e goep werd bekend dat Anne Vrolijk en Kornelia Jedra beide "definitief" geselecteerd zijn door de KNVB (meiden onder 13)

Om 17:00 uur zijn ook de trainingen op onze locatie op sportpark Madestein gestart. Daar trainen 4 groepjes onder leiding van Roy, Julia, Nikolaj en Yoeri.  Logistiek nog even wennen , maar ook daar draait alles op volle toeren. Gezien het enthousiasme van de kinderen en ouders zullen we ook hier gaan uitbreiden.

Op vrijdagavond om 19:30 uur startte onze eerste trainersbijeenkomst voor onze stagiaires onder leiding van onze elite trainer Tom Hesselink. Tom is bij Sparta verantwoordelijk voor de JO10-1, Hoofdcoach van de dames en mede verantwoordelijk voor de opleiding en diverse evenementen. Op dit moment lopen 8 zeer getalenteerde jeugdspelers van o.a. Velo, sv Die Haghe, Quick en Ado Den Haag stage bij B2B om zo het trainersvak te leren. Op persoonlijke titel durf ik te beweren dat het stuk voor stuk zeer talentvolle jongens zijn waar we als voetbalschool heel veel plezier aan gaan beleven.

Zondagochtend

Op zondagochtend is het altijd weer vroeg verzamelen. Rond 8:00 uur worden de materialen voorbereid en aansluitend een kort overleg met alle trainers. Vanaf 9:00 uur starten we met 6 groepen en om 10:15 nog eens 4 groepen. Zo'n 40 kinderen trainen in duo of kwartet.

Vanaf 10:15 start ook onze Elite groep voor kinderen geboren in 2013 en 2014 onder leiding van Roy en Levi.

Nog voordat deze zondag trainingen afgelopen zijn wordt er alweer gestart met een nieuwe groep kinderen op "onze" 3e locatie op sportpark Alberda. Daar starten we voorlopig met een klein groepje van 10 kinderen onder leiding van Bas en mijzelf. Hier trainen voornamelijk kinderen die bij ODB voetballen en graag en snel willen leren. Een heerlijke enthousiaste groep kinderen waar we nog veel plezier van gaan beleven.

En denk je dat het hierna gedaan is met de B2B activiteiten? .... niets is minder waar. Op sportcomplex Ockenburg zijn Wanita en Natasja op dat moment al weer volop bezig met het B2B verjaardagsfeestje voor te bereiden voor Noemi, die haar 8ste verjaardag komt vieren met haar vriendinnetjes en vriendjes. 

Gezien het enthousiasme en de complimenten achteraf durf ik te beweren dat het een zeer geslaagd feest is geweest en dat we hiermee een druk .... maar zeer succesvol weekend hebben afgesloten. 

Wat heerlijk dat we over zo veel goede en betrouwbare collega's beschikken bij onze voetbalschool. 

Wij kijken al weer uit naar het volgende weekend !

B2B Performance Sweater

€ 22,50

B2B Shirt Counter SS

€ 17,50

B2B Shirt Anniversary LS

€ 14,95

B2B Shorts Backpass

€ 12,50

B2B Sartorial Socks

€ 12,50

B2B Off Pitch Jacket

€ 44,95

Voetbalschool Back2Basic werkt samen met