Cursus B2B Looptraining Voetbal 2013 - 2015

Waarom looptraining?

Naast het aanleren van technische vaardigheden zijn looptrainingen misschien wel het belangrijkste waar vooral jonge kinderen profijt van kunnen hebben. Wanneer je motorisch sterk bent zul je veel voordeel ondervinden en zullen jouw technische vaardigheden nog beter en sneller ontwikkeld worden.

Wanneer men aan looptraining voor voetbal denkt wordt er vaak gedacht aan een aantal sprintjes over het veld trekken. Maar dit is verre van wat een looptraining voor voetballers inhoudt. Als je kijkt naar wat een voetballer moet leveren tijdens een wedstrijd dan is dat nogal wat. Denk hierbij aan het constant veranderen van richting, lopen, sprinten, springen en vervolgens weer landen, keren en direct weer door. Een voetballer maakt dus allerlei soorten bewegingen in alle richtingen.

Als voetballer moet je lichamelijk dus goed ontwikkeld zijn om al deze bewegingen ook technisch goed uit te kunnen voeren, blessures te voorkomen en om goede prestaties te leveren. Een goede looptraining biedt hier uitkomst in en focust op specifieke aspecten waar vaak niet aan wordt gedacht.
Een goede looptraining voor voetbal is opgebouwd uit verschillende componenten/onderdelen om je algehele fysieke gesteldheid te verbeteren en focust dus niet alleen op het sprintwerk. 

In 6 lessen zullen we werken aan kracht en explosiviteit, reactievermogen, startsnelheid, versnellen en maximale snelheid, uithoudingsvermogen, wendbaarheid en zullen we aandacht besteden aan blessurepreventie.

Prijs:
Twee trainingen van 30 minuten voor € 20,-

Aantal deelnemers:
Maximaal 8 deelnemers per cursus

Leeftijdscategorie en tijd:
2009 tm 2012 - Tijd: 09:30 - 10:00 uur

Data:
  • zondag 2 april 2023
  • zondag 16 april 2023

Locatie:
Sportpark Ockenburgh | sv Die Haghe

B2B Performance Sweater

€ 22,50

B2B Shirt Counter SS

€ 17,50

B2B Shirt Anniversary LS

€ 14,95

B2B Shorts Backpass

€ 12,50

B2B Sartorial Socks

€ 12,50

B2B Off Pitch Jacket

€ 44,95

Voetbalschool Back2Basic werkt samen met